english français español português Русский язык italiano persian - farsi română

Profeția finală

Există o mulțime de profeții asupra vremurilor viitoare, una singură, însă, se repetă în multe culturi: apropierea unei mari planeta al cărei magnetism va altera lumea în care trăim. Această planetă este cunoscută din vremuri străvechi sub numele de Hercolubus. Cartea „Hercolubus sau Planeta Roșie” cuprinde toată informația pe care trebuie să o cunoașteți cu privire la apropierea acestui enorm astru și oferă elementele cheie pentru a profita de acest timp critic.

Solicitați aici cartea gratuită

Diversele profeții

S-a vorbit mult despre profețiile maya cu privire la sfârșitul lumii și care situează sfârșitul civilizației noastre în ultima lună a anului 2012. S-a vorbit de asemenea pe larg despre alte profeții despre sfârșit, cum sunt cele ale lui Nostradamus sau cele din Apocalipsa Sfântului Ioan.

Marea majoritate a acestor preziceri ne avertizează asupra unor mari catastrofe care vor avea loc pe Terra,cum ar fi iminenta schimbare a axei planetei noastre și în consecință dezghețarea polilor și dispariția a mari zone de uscat datorită unor puternice cutremure și valuri tsunami.

Unele profeții vorbesc în mod concret despre aproprierea unei planete care ne vizitează periodic. Această planetă va ajunge atât de aproape încât va putea fi văzută prin telescop iar dimensiunea ei va fi de aproximativ șase ori mai mare decât cea a planetei Jupiter. Apare în mai multe tradiții, profeții și cărți sfinte, sub diferite nume precum: Planeta X, Nibiru, Baal, Wormwood, Ajenjo, Hercolubus, Marduk, Nemesis, Bestia, Planeta Roșie, Planeta Rece, Barnard I, Planeta 12 și multe altele.

Profeții străvechi

În toate colțurile lumii întâlnim tradiții și istorisiri profetice, foarte asemănătoare între ele și care se referă la vremurile din urmă. De-a lungul istoriei, nenumărați înțelepți, profeți și maeștrii spirituali au arătat cum va fi sfârșitul civilizației noastre.

Una dintre cele mai vechi profeții cunoscute este cea din Marea Piramidă din Egipt. Aici se găsesc însemnate mai multe evenimente stelare dintre care unele s-au adeverit între timp. Conform scrierilor din Marea Piramidă, sfârșitul erei noastre va avea loc la o dată cuprinsă între anii 2001 și 2030.

Conform calendarului și profețiilor maya, cele mai mari catastrofe vor avea loc începând cu anul 2012. Data în care se termină calendarul maya corespunde în calendarul nostru actual datei de 21 decembrie 2012. Mayașii au prezis unele dintre problemele cu care ne confruntăm în ziua de azi: creșterea temperaturii planetei, dezghețarea polilor, agravarea lipsei de alimente și apă, între altele.

Ultima carte a Bibliei creștine, Apocalipsa Sfântului Ioan reprezintă o importantă operă profetică. În aceasta se descrie sfârșitul vremurilor, Armagedonul, într-un mod direct și teribil. Conform acestei cărți, în vremurile din urmă se va arăta Anticristul, care reprezintă materialismul și intelectualismul lipsit de spiritualitate iar consecința acestora este răutatea și degenerarea extremă. Mulți interpretează că aceste timpuri au sosit deja.

În mod asemănător, Coranul, marea carte a Islamului, avertizează cu privire la venirea falsului Mesia Al-Dajjal în vremurile de pe urmă. Această epocă va fi caracterizată de un materialism exacerbat și de lipsa totală a spiritualității.

În Evul Mediu, marele clarvăzător și astrolog Nostradamus avertizează în catrenele sale despre venirea din cer a marelui Rege al terorii. Mulți dintre cei care studiază aceste scrieri le interpretează ca fiind vorba despre un mare corp ceresc care va altera în mod dramatic planeta noastră.

Profeții mai actuale

În secolele XX și XXI, persoane cu conștiință sau capacități intuitive au avertizat despre apropierea unor catastrofe la nivel planetar și sfârșitul civilizației noastre.

Putem aminti aici pe Carlos Muñoz Ferrada care, pe lângă faptul că a prezis cu exactitate numeroase cutremure din America de Sud, a avertizat în 1999 cu privire la apropierea unei mari „Planete-Cometă”.

Benjamin Solari Parravicini, marele profet argentinian poreclit „Nostradamus de America de Sud”, scria cum câteva decenii: „Va sosi ora orelor, și în întunericul său va avea loc ciocnirea cu marea planetă. Și va altera planeta Terra.

Alois Irlmaier, un vizionar german care a trăit în prima jumătate a secolului XX, a avertizat asupra unui mare război care va distruge o mare parte din omenire și după care va veni o epocă de prosperitate și fericire.

Edgar Cayce, celebrul medium american, avertizează asupra modificării axei terestre, scufundarea unor țări întregi, dezghețarea polilor, dispariția de mari orașe din cauza unor puternice cutremure iar toate acestea vor lăsa locul unei epoci de pace. Cayce a situat aceste evenimente după anul 2000.

Merită să îi acordăm o atenție specială marelui maestru gnostic Samael Aun Weor, care a susținut numeroase conferințe în Mexic în anii 70. Acesta a vorbit despre Hercolubus și explică că în vremurile din urmă, această planetă se va apropia de planeta noastră exercitând o puternică forță electromagnetică care va destabiliza scoarța terestră provocând cutremure, valuri tsunami, erupții vulcanice și dezastre naturale. Această planetă a mai ajuns și în alte ocazii anterioare în sistemul nostru solar provocând cataclisme care au condus la dispariția civilizațiilor din Lemuria și Atlantida. Acum însă, apropierea acestei planeta va însemna sfârșitul civilizației noastre și începutul unei noi ere.

Ce putem face?

În fața acestor profeții care sugerează că ne găsim foarte aproape de vremurile din urmă, nu putem să nu ne întrebăm:

Ce este adevărat și ce nu? Trebuie să credem literal aceste profeții și datele prezise sau mai degrabă să le considerăm date simbolice care anunță o schimbare de eră? Putem afirma că sfârșitul lumii este aproape?

Și dacă este adevărat că ne așteptă mari catastrofe care vor însemna practic sfârșitul civilizației noastre... putem face ceva pentru a schimba cursul acestor evenimente sau pentru a supraviețui dezastrului?

Marea schimbare: Trezirea Conștiinței

Fie că este sau nu anul 2012 începutul vremurilor din urmă, există suficiente semne pentru a ne face să ne gândim că dacă nu ne schimbăm modul de viață, civilizația noastră se va confrunta în continuare cu grave probleme sociale, economice și legate de mediul înconjurător. Dacă nu ne îndreptăm la timp comportamentul, profețiile se vor adeveri iar destinul omenirii va fi eșecul ca și civilizație și totodată dispariția noastră. Singura soluție este trezirea conștiinței.

Trezirea conștiinței înseamnă eliminarea din interiorul nostru a tuturor viciilor, defectelor și răutăților care împiedică să strălucească în noi lumina, dragostea și înțelepciunea. Înseamnă eliminarea defectelor psihologice, acea închisoare interioară care ne ține într-o stare de ignoranță față de tot.

Este timpul să ne trezim, este nevoie de o transformare, deoarece nenumărate profeții semnalează că un timp al distrugerii se apropie.

Cartea
„Hercolubus sau Planeta roșie”

Maeștri ai înțelepciunii și-au ridicat glasul pentru a ne avertiza de teribilul viitor care ne așteaptă. Un clar exemplu foarte actual în acest sens îl reprezintă mica carte intitulată „Hercolubus sau Planeta Roșie”, scrisă de V.M. Rabolu, marele ezoterist columbian, și pe care o putem califica ca fiind un document despre viitor scris în deplină conștiință.

Bazându-se pe experiența sa directă și conștientă, V.M. Rabolu descrie teribilele evenimente care vor avea loc pe planeta noastră în vremurile care urmează și arată calea care trebuie urmată pentru a putea ajunge la o transformare profundă a ființei umane. Până în momentul de față afirmațiile cuprinse în această operă au primit recunoaștere din partea a nenumărați cititori din întreaga lume care au beneficiat de aceste cunoștințe.

În „Hercolubus sau Planeta Roșie”, se descrie în detaliu cum vor fi vremurile din urmă. Această carte anunță sosirea unui mare corp ceresc în sistemul nostru solar și previne omenirea asupra consecințelor pe care le va avea apropierea acestuia.

Toate aceste evenimente sunt consecința comportamentului nostru. În acest sens, cartea „Hercolubus sau Planeta Roșie” departe de a fi o profeție alarmistă, ne oferă o poartă prin care ne putem salva de niște evenimente previzibile. Aceste evenimente catastrofice sunt consecința greșelilor noastre acumulate de-a lungul generațiilor.

Mesajul cărții „Hercolubus sau Planeta Roșie” este astfel un mesaj de speranță care sfidează orice destin de neschimbat. În același timp, invită toți oamenii să experimenteze libertatea de a ieși din cercul de ignoranță în care ne mișcăm toți.

Autorul afirmă:

„Cine dorește cu adevărat să se salveze de cataclismul care va veni, trebuie să înceapă prin eliminarea eu-lui psihologic adică a tuturor defectele noastre, care sunt de ordinul miilor. Și să devină apți, astfel încât în momentul salvării să ajungă într-un loc sigur...”

„Iar acest lucru nu înseamnă formarea prin teorii sau discuții ci experimentarea adevăratei învățături pe care v-o dau în această carte, deoarece nu ne mai rămâne nimic altceva de făcut”.

V.M. Rabolu

Cine suntem

Asociația Alcyon

Asociația Alcyon este o organizație constituită în mod legal, fără scop lucrativ, desfășurând astfel toate activitățile sale în mod altruist fără niciun fel de beneficiu economic.

Ca Agent Colaborator al Dlui Angel Prats, editor al cărții „Hercolubus sau Planeta Roșie” de V.M. Rabolu, singurul obiectiv al Asociației Alcyon este difuzarea și distribuția la nivel internațional a acestei cărți, iar activitatea sa principală o reprezintă expedierea acesteia în mod gratuit oriunde în lume, cu scopul de a face cunoscut și a difuza mesajul său universal între toate persoanele interesate, fără niciun fel de distincție.

Asociația Alcyon este înscrisă în Registrul național de Asociații al Ministerului de Interne, grupul 1 secțiunea 1, cu numărul național 588698 și are sediul la Paseo de los Pisones nº 6 - esc.2 - 6º C de la ciudad de Burgos (Spania).

Urmărește-ne pe Twitter și YouTube:


Twitter   Youtube

Colaborați cu noi

Asociația Alcyon, de mai mulți ani, trimite în mod gratuit cartea „Hercolubus sau Planeta Roșie” în orice țară. Astfel, mii de persoane din întreaga lume au primit prin poștă un exemplar gratuit, iar pe zi de trece numărul de cereri este tot mai mare.

Datorită succesului enorm obținut, avem intenția să continuăm această campanie de distribuire gratuită dar avem nevoie de colaboratori în toate țările, persoane care să dorească să se implice în această activitate de difuzare pentru a face ca acest important mesaj universal să ajungă în toate colțurile lumii.

Download video

Dacă sunteți interesat în difuzarea cărții „Hercolubus sau Planeta Roșie”, sau de menținerea unei mai bune relații de comunicare și cooperare cu editorul acestei opere și cu Asociația Alcyon, ne puteți scrie la oricare dintre următoarele adrese:

Adresa de e-mail: [email protected]

Adresa poștală:
Asociația Alcyon
Apartado de correos 4
09080-Burgos (Spania)